Foredrag: 250,- for par, 150,- for enlige.
Foredrag: 250,- for par, 150,- for enlige.
Ingen produkter i kurven

3 frække smage af kyllingebryst

3_kyllingebryst

Sprøde kartofler, med blandet salt, og kold salsa.

4 couv.

4 stk. kyllingebryst, skæres i 24 stk. sørg for at skære kød trådene over, så bliver det bedst, de skal tilberedes på 3 forskellige måder. 8 stk. paneres i æg og rasp, 8 stk. i paprika, og de sidste 8 stk. vendes kun i æg. Det hele steges i olie på panden, brug gerne den samme pande til alle, men så skal de kyllingestykker som vendes i æg, steges sidst.

Hertil serveres små stegte kartoffelfirkanter med salat, hertil en kold salsa.

Salaten laves med 2 håndfuld grønkål, en revet gulerod, en 1/3 revet blomkål, og en gul peberfrugt i små tern. Serveres i en skål ved siden af, eller anrettes i en lille portion på tallerken, som vi har gjort det med kartofler og 3 stk. kyllingebryst.

Den kolde salsa, er lavet på salatmayonnaise, rørt op med salt & peber, 1 tsk. Dijon sennep, samt lidt hvidvins eddike, og smages til med hot chili sauce, som købes færdigt.

3 store bagekartofler skæres ud i tern, 1 x 1 cm. skylles i koldt vand og dryppes af, før de steges på pande eller wok-pande i olie, krydder dem straks med salt og peber og røst dem godt rundt i den varme olie, steges i 10-15 min. De er færdige når de er sprøde og brune.

3 dybe tallerkner en med 5 spk. rasp, en med 2 spk. paprika, den sidste med 3 æg pisket sammen. Vend 8 stk. kyllingebryst i æg og derefter i rasp, vend 8 stk. i paprika, og læg så de sidste 8 stk. kyllingebryst i æg, og steg de to først, og tag så kyllingestykkerne op, og læg dem på den varme pande med olie, når de andre er stegt færdige.

Anret 4 tallerkner med 3 forskellige kyllingestykker, og server de sidste ved siden af.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.