• Fri Fragt (Brug Rabatkoden: "FRI")
  • 100 % Diskretion
  • Garanti for sjov og nydelse

Efterårs svineskinke med ris og tomat salsa

Efterårs gris med ris

Efterårs svineskinke med ris og tomat salsa.

Strimler af skinke, eller tykke koteletter skåret i strimler, med frisk salt artiskok hjerter, ris og en varm tomat salsa.

Romaine salat skæres i stykker og anrettes på fadet, overdrysses rød og gul peber frugt i tern, en ½ agurk skæres i tynde strimler og salt drysses over, agurker skæres i stimler, vendes rundt med salt og henstår, før de anrettes over salaten, sammen med artiskok hjerterne der skæres i ¼ og ristes, lige inden de anrettes over salaten.

Risen koges, og anrettes i en skål, før servering drysses lidt paprika på toppen.

Tomat salsaen: 4 friske tomater skæres i små stykker, og det hakkede løg ristes på en pande med varm olie, det må gerne brune lidt. De skårede tomater kommes ved i den varme olie med friske basilikum, og vendes rundt der tilsættes 2 dl. vand, det står langsomt og simre ind, smages til med et drys paprika, samt lidt chili, så den får lidt bid. Den er færdig, når den har en tyk konsistens. Salsaen serveres i skål.

Salaten anrettes, når risene er klar og salsaen er færdig, rist kød strimlerne i varm olie på en pande, der krydres med salt og peber. Kødet anrettes ved siden af salaten i fadet.

Her er en ret, som man godt kan spise på en fræk måde – se om du kan.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.