Fræk frisk fisk

Fræk frisk frisk

Fræk frisk fisk.

Rødspætte filet med laksefars, hertil ris og sauce.

Rødspætte fileter renses helt for ben, der lægges en spise ske laksefars på hver filet, som rulles.

De færdige ruller dampes i hvidvin, lidt vand, laurbærblade, salt og peber, 8 min under låg, har du ikke en fiskegryde til formålet, går det fint på en stege pande med et stort låg og eller måske sølvpapir som låg, de dampes ca. 6-8 min. og skal trække før de serveres.

Saucen beurreblanc.

Smørret smeltes i gryden og heri sauteres fint hakket løg, tilsættes hvidvin, og koges godt ind, smages til med en knivspids paprika, og før den serveres tilsættes en lille dl. Piskefløde, lige til at runde den af med, der kan efter lyst også rundes af med lidt mere smør.

Den Grønne Salat.

Grønne asparges koges i saltet vand, skæres i 3 cm stykker, gives et hurtigt opkog og køles af under koldt vand. Rucola lægges i en skål, og her kommes asparges stykkerne over, det hele vendes med revet frisk parmesan, og oliven olie samt lidt balsamico.

De dampede frisk og ris anrettes på tallerken med en spise ske af saucen. Salaten serveres i skål apart eller der lægges lidt på hver tallerken.

Velbekomme

De to frække.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.