Foredrag: 250,- for par, 150,- for enlige.
Foredrag: 250,- for par, 150,- for enlige.
Ingen produkter i kurven

Kalkun i skiver

Kalkun i skiver

Kalkun i skiver, med en let panering.

Skiver af kalkun, skæres fra et kalkunbryst, vær opmærksom på, at du skærer på tværs af kødtrådene, på et bryst går de to forskellige veje, så kig godt efter, og del brystet i to, før du skærer i skiver.

En let panering bestående af mel, paprika og estragonblade (tørret) blandes til en panering, hvor kalkunskiverne vendes, før de steges i olie på en varm pande. Ikke mere 1 ½ minut på hver side, lad dem trække lidt.

Gulerødder skåret i stave og kogt til de er sprøde, i let saltet vand.

Lav en blandet salat og skær grøntsagerne ud i små stykker, det er lettere at spise, og ser mere elegant ud.

Appelsinsaucen: Appelsin juice koges langsomt med peber, salt og estragonblade, her kan du godt bruge friske blade, ellers er tørrede fint, koges min. 20 minutter ved svag varme, så træder estragon smagen rigtig frem. Der jævnes med Maizena mel. Den skal ikke være tyk, men lige hænge ved skeen, når du tager den op. Inden servering kan du med succes give den en ½ dl. piskefløde.

Super let og lækker ret med god smag, her kan du fint servere en let tør hvidvin. Husk at drikke vand.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.