Om os

Historien bag forspillet

Vi er et gift par, og det er nu anden gang vi er gift, vi har i flere år gået med en drøm om at lave et handlingspil, som ikke findes magen til på det frække marked.

Idéen bag forspillet.dk er opstået over en årrække gennem leg med andre par. Det viste sig hurtigt at der var brug for et spil til at sætte legen / erotikken i gang når man sidder med par. Så vi gik i gang med flere forskellige små spil, og det blev starten på en lang rejse frem mod det resultat som vi har i dag. Vi er stolte over at kunne præsentere første udgave af forspillet.dk

Spillet er udviklet til par som har sex med andre par, men kan fint og med lidt tilpasning spilles af par.

Vores baggrund er et langt liv i service branchen, hvor vi stadig er, og med en fælles uddannelse som kokke, tænkte vi meget hurtigt Erotisk mad ind vores spil. Derfor ligger der nu en erotisk kogebog på vores hjemmeside. Det er ikke ligemeget hvad du spiser når du skal dyrke sex, du skal ikke være fyldt op med fedt, men du skal have et let måltid, lige som du skal tilpasse vinen til din menu, så alt bliver let og lækkert.

Med den rigtige mad i maven bliver dine præstationer på lagnerne helt i top.

Der er nu brugt flere år, og en hel del timer er blevet lagt i dette spil, især det sidste år og frem til i dag har vi brugt meget tid, og vi er meget tilfredse med vores nye spil, ligesom alle dem vi har vist og spillet med, syntes det er et super godt spil.

Se interview med TV Vestsjælland om historien bag Forspillet.

Vi leger hver dag med tanken om udvikling og nytænkning i vores spil. Så glæd jer til fornyelser.

Vi glæder os til høre fra jer alle med gode ideer til vores spil, samt ris og ros. Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigt.

De frækkeste hilsner

Janne & Kim

Pift jeres sexliv op

Forspillet er det erotiske handlingspil som spilles af et eller flere par, husk sex afhjælper depression, og du lærer at bruge erotiske handlinger. Sex er god motion og styrker hjertet.

Sex og erotisk leg er livskvalitet og velvære, så sæt gang i sex livet, med forspillet, og få bedre søvn og bedre helbred.

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.