Privatlivspolitik - Forspillet.dk

Persondata Politik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos forspillet.dk ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer, evt. medlemskab af klub og betalingsoplysninger.

forspillet.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på forspillet.dk

JKGames IVS
Gl Rådhusvej 50 st th

CRV. 40038779

2750 Ballerup

Tlf. +45 20 44 81 08

Dine oplysninger

Du kan altid per anmodning få indsigt i vores behandling af dine data, samt anmode om sletning af dine persondata fra vores systemer.

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.