• Fri Fragt (Brug Rabatkoden: "FRI")
  • 100 % Diskretion
  • Garanti for sjov og nydelse

Tagliata

Tagliata

Her kommer en dansk udgave af den Toscanske Tagliata.

4 couv.

En stor svinemørbrad, sener og bimørbrad fjernes, skæres ud i 5-6 passende bøffer, som sættes på højkant og bankes ned til en højde af ca. 1 cm. beregn 250 g. pr couv.

2 spsk. mel, 1 spsk. paprika, salt og peber blandes med en gaffel i en dyb tallerken.

Vi brugte grønkål og vinter salat, der kan også bruges rucola, spinat, eller andre grønne salater som skæres fint ud, og anrettes på fad.

Bøfferne vendes i panaden og steges i olie på en varm pande ca. 3 min på hver side, lad bøfferne hvile 5 min. før de skæres ud i aflange stykker ca. 0.5 cm. De anrettes over salaten, som er dryppet med olivenolie og balsamico, drys gerne med hakkede soltørrede tomater. Parmesan skæres i flager, som drysses på toppen før servering.

Hertil serveres brød, et flutes, du måske selv har bagt eller købt, skær det helt igennem, på den korte led med 2 cm. mellemrum, smør brødet med olivenolie og krydder med salt og peber, og bag det i en varm ovn, serveres ved siden af Tagliata’en.

Denne ret kan fint laves med Rib Eye, oksefilet, flankesteak og kylling, det er helt op til jeres præferencer. Men krydder godt uanset hvad du bruger.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.