Tapas på den frække måde

Tapas

Tapas, på den frække måde.

Krydret brunch pølser, røget laks, rød peber frugt, Spansk sortfods skinke, oste hapser og en krydder paté, strimler af svinekød, hjemmebagt krydder brød.

Philadelphia ost, røres med paprika, salt peber og en smule tørret chili, så den lige får lidt bid.

Rød peber skæres i mundrette stykker, steges i olie på pande, på begge sider, herefter lægges de på køkkenrulle, og køles af før den rørte philadelphia ost sprøjtes på.

De krydrede brunch pølser snittes i den ene ende i kvarte og halvt til midten, derefter steges de på en næsten tør pande.

Strimlerne af svinekød, vendes i en grøn pesto og står 10 min. før de steges på panden i varm olie og krydders med salt og peber.

Hertil serveres på samme fad, lidt blandet oliven, samt en frisk pære skæret i 1/8 del uden kærnehus.

Den røgede laks foldes ud på bordet og rulles med philadelphia ost , som er tilsmagt med salt peber, og lidt revet peberrod, skæres i små ruller, smager super på et stykke brød.

Ibérico Chorizo pølse rulles og lægges på fadet.

Har du ikke mod på at bage brødet selv, så køb 2 store flues, skær dem halvt igennem på langs og tværs, smør med olie, krydder med salt, peber og tørret basilikum, bag ved stærk varme, det bliver super lækkert.

Igen her er det vigtig, at der ikke laves for meget, heller lidt for lidt, det er meget nemmere at sexe med lidt i maven end med stor fyldt mave. Hertil kan det tilrådes at servere en kold Rose vin eller en afkølet frisk hvidvin, skal det være rødvin, så gå efter en let rødvin, servér den gerne ved 14 grader.

Forspillet

Forspillet er et erotisk handlingsspil, der kan sætte krydderi på jeres sexliv.

Del dette opslag med dine venner

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.