• Fri Fragt (Brug Rabatkoden: "FRI")
  • 100 % Diskretion
  • Garanti for sjov og nydelse

Se ind i vores verden.

OBS: Foredraget d. 19 marts er udskudt pga. COVID-19
Vi melder en ny dato ud, så snart vi ved mere.

Mere end 5 foredrag har vi afholdt i det seneste år, og vi lægger hele tiden nye datoer op for nye foredrag – Næste foredrag er torsdag d. 19. marts kl. 20.00 mere info sendes på mail ved tilmelding

Vi afholder åbne og lukkede foredrag, om livet som swinger par, eller sagt på dansk, et par der elsker sex med andre end bare den partner man har valgt at dele livet med, og med vægt på, at sex er sex og kærlighed er det som man stadig deler med en fast partner.

Vi fortæller hvordan vi startede i denne verden, samt om de udfordringer som vi har mødt, vi vil gerne dele vores viden om forskellige emner som:

1. Skal man være åben over for alle.
2. Hvilke reaktioner har vi oplevet.
3. Skal familien vide det.
4. Hvordan finder man partnere med samme interesser.
5. Hvordan passer man på sig selv.
6. Hensyn på jobbet.
7. Hvordan fortæller man om ens fritids interesse. Når man ikke spiller badminton.

Kan vi håndtere jalousi, og hvordan gør man, når man rammes af jalousi.

Vi lægger lokaler til, der serveres kaffe og hjemmebagt kage. Der er vil også mulighed for at købe vores erotiske handlingspil på disse aftener.

Prisen for deltagelse er 250 kr. for par og 150 kr. for enlige. Vi gennemfører åbne arrangementer ned til 5 deltagere, og max 12 deltagere, af ca. 3 timers varighed. Der er afsat tid til at gruppen kan stille spørgsmål, vi stopper ikke så længe der gode spørgsmål fra gæsterne.

Vi tager også ud til forsamlinger, her tillægges kørsel oveni prisen, hvis det uden for stor København. NB: Ved eksterne foredrag har vi ikke kaffe og kage med.

Hilsen

Det frække par

Foredrag

OBS: Foredraget d. 19 marts er udskudt pga. COVID-19

Vi melder en ny dato ud, så snart vi ved mere.

150.00 DKK250.00 DKK

Ryd

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at surfe rundt på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies til ovenstående formål.